Da både Jeg og min kone har fået smag for slægtsforskning, synes vi det kunne være sjovt, at oprette en hjemmeside, så familien kan se hvordan det hele hænger sammen.

Interessen for slægtsforskning er opstået for nogle år siden, ved at vi har to slægtsbøger liggende, den ene min morfars side og den anden på min bedstemors (farmor) side. Desuden har vi fået en udskrift af Kirstens bedstefars (morfar) side. Disse oplysningerne ville vi gerne have skrevet ind i et slægtsprogram, for at vi bedre kunne skabe os et overblik over vores familier. Men vi fandt hurtigt ud af, at der manglede en del oplysninger.
På det tidspunkt var det blevet muligt, at søge oplysningerne på arkivalieronline, så vi synes det kunne være sjovt at prøve om vi kunne finde ud af noget selv. Det lykkedes os at finde nogle af de manglende oplysninger og så gik der snart sport i, at grave lidt mere. Det indebar så også, at vi måtte til at øve os i, at læse og tyde de mange gamle alfabeter, hvad der i øvrigt er noget af et kunststykke.

Siden har vi fundet rigtig meget på  min mormors og min bedstefars (farfar) side, samt Kirstens mormor, farmor og farfars side.

Det var under søgning på Kirstens mormors side, vi kunne huske der var noget med en søster der var emigreret til USA og så begyndte det at blive spændende om det var muligt at finde oplysninger om hvad der var blevet af hende. Det lykkedes os ved hjælp af billeder, der var blevet sendt hjem fra USA (som Kirstens onkel havde gemt). Der var heldigvis skrevet bagpå, så vi kunne finde navne og årstal, der gjorde søgningen lidt nemmere. På den måde har vi fundet frem til søsteren Maries søn, som vi har fået kontakt til.
Derved opstod ideen til en hjemmeside, så vi kunne formidle oplysninger til familien i USA om deres familie og slægtninge her i Danmark.

Menu - Kirsten og Jens: Her finder du stamtavler over slægtsnavne i familien.

Menu - Slægtsbøger: Her finder du slægtsbøger på familiens slægtsgrene. Til nogle slægtsgrene kræves der login.© COPYRIGHT 2014 ALLE RETTIGHEDER FORBEHOLDT DYRING-FRIIS.DK